Incendiu Cluj - plan de evacuare in caz de incendiu - Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.

„rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. La fața locului, intervin patru . Pompierii au transmis o alertă. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Pompierii au transmis o alertă. INCENDIU pe o stradă din Cluj! O rulotă s-a făcut scrum
INCENDIU pe o stradă din Cluj! O rulotă s-a făcut scrum from dej24.ro
Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . La fața locului, intervin patru . Pompierii au transmis o alertă. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video.

La fața locului, intervin patru .

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. La fața locului, intervin patru . Pompierii au transmis o alertă. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Pompierii au transmis o alertă. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. La fața locului, intervin patru .

Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Incendiu pe strada Sub Cetate, Floresti. 2 case au luat
Incendiu pe strada Sub Cetate, Floresti. 2 case au luat from www.stiridecluj.ro
La fața locului, intervin patru . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Pompierii au transmis o alertă. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit.

Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . La fața locului, intervin patru . Pompierii au transmis o alertă. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.

„rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Pompierii au transmis o alertă. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit.

La fața locului, intervin patru . Restaurante de top: Livada (Cluj Napoca) - Chili Pepper
Restaurante de top: Livada (Cluj Napoca) - Chili Pepper from chilipepper.ro
Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. La fața locului, intervin patru . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . Pompierii au transmis o alertă.

La fața locului, intervin patru .

Pompierii au transmis o alertă. „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video. La fața locului, intervin patru . Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ .

Incendiu Cluj - plan de evacuare in caz de incendiu - Incendiu la cluj napoca un incendiu a izbucnit, marți dimineață, la o hală din parcul tetarom 1.. La fața locului, intervin patru . Pompierii au transmis o alertă. Isu cluj transmite că focarele incendiului au fost localizate, mai sunt degajări de fum minime, de la câteva focare care ard mocnit. Flacarile au cuprins o hala de aproximativ . „rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum" video.